145 боксер имат 1.4 и 1.6 8 клапана, както и 1.7 16 клапана. На теб ще ти пасне само от 1.7.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Да се похваля с първата ми Алфа 33 1.7 16V QV
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение145 боксер имат 1.4 и 1.6 8 клапана, както и 1.7 16 клапана. На теб ще ти пасне само от 1.7.
Крис, мисля, че е от 1.7, ето
Alfa Romeo 33 1.7 16V QV
Comment
-
16 клапанов си е колектора, на 8 клапановите фланците са завъртяни по друг начин и тръбите между 2 цилиндъра на всяка глава са по-близо един до друг. А на 8 клапановия, шпилките не седят диагонално спрямо главата, а са в редица.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеЦената на съединител Валео, за 33-ка е около 220 лв. без отстъпки по магазините.Alfa Romeo 33 1.7 16V QV
Comment
-
Първоначално публикувано от Gosheto30v6 Покажи съобщениеПочти сьм сигурен ,че ще ти намеря поне в 3 магазина в бургас и то на по ниска ценаAlfa Romeo 33 1.7 16V QV
Comment
-
Първоначално публикувано от Pavloff Покажи съобщениеза колко пари?На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеМагазините в София изпращат и по куриери. Аз лично никога не бих си купил части от магазин на Черноморието! Магазина на ул." Симеон", както и на Стамболийски работят по тоя начин.Alfa Romeo 33 1.7 16V QV
Comment
-
Ул. "Симеон" 156 тел: 02831 0856
Ул"Стамболийски"02 920 0181
Това са телефоните на магазините. Има и други, но и тия ти стигат. Някой друг ако знае по-добри да казва!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Колеги, малко да напомня за темата ... нещата при мен вървят доста бавно, но славно, двигателя ми е готов вече и тези дни ще го кача за проба, обаче тази кола, ще я правя за даване на газ само.... сега имам идея доста неща да махна от колата, които тежат или са ненужни, та в този ред на мисли, се сещам, че седалките са ми оригинално Рекаро, чудя се дали да запазя предните или да мина на друг тип спортни седалки, като Спарко примерно ... дайте мнение??? Също ми тряба мнение относно съединителя, тъй като все още не съм си купил нов, а моят е за смяна дали да мина на Валео или да търся някакъв по-спортен вариант и какъв ли е той?
Абе опредлено ще започна да инвестирам пари малко по малко)) Целта е пистово изпълнение
Определено bobi33 Kris Tisho и всички останали има какво да помогнете
Last edited by Pavloff; d.m.y г., 16:34.Alfa Romeo 33 1.7 16V QV
Comment
Comment